Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Huidverzorgingsinstituut Genique
  
Adres:Sparrenhout 11
Postcode:3991 PT
Plaats:Houten
  
Telefoon:030-6340815
Fax:030-6362292
Website:http://www.genique.net

INFORMATIE

Gestart door Mariëlle Korsman en alweer sinds 1992 het adres voor de verzorging van huid, lichaam en het definitief ontharen van ongewenst haar. Tevens behandelt Génique huidproblemen zoals acne en eczeem. Een breed scala van gezichts- en lichaamsbehandelingen zorgen ervoor dat u weer relaxed en als herboren naar buiten stapt.
Génique is kernlid van de Anbos, heeft uiteraard alle benodigde diploma's en certificaten. Onze schoonheidsspecialistes zijn Cidesco en Stivas gediplomeerd. Voor u de zekerheid van vakbekwaamheid en het naleven van de hygiënecode.

Génique is een erkend leerbedrijf. In de praktijk betekent dit dat er dagelijks een stagiaire aanwezig is. Zij assisteren de schoonheidsspecialistes tijdens de behandeling en helpen u b.v. met het maken van de vervolgafspraak. Een erkend leerbedrijf kan de leerlingen de mogelijkheden bieden om met alle aspecten van het vak kennis te maken en zorgt dat wettelijke regels en hygiënecodes worden nageleefd. Elke twee jaar worden wij bezocht en getoetst. Wij zijn er trots op dat onze erkenning steeds wordt verlengd en werken er hard aan om aan alle normen te blijven voldoen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Ontharingsgids.nl