Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Schoonheidssalon Diana Viet
  
Adres:Schoonheidssalon Diana Viet
Postcode:9602 CJ
Plaats:Hoogezand
  
Telefoon:0598-327425
Website:http://www.dianaviet.nl

INFORMATIE

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen praktische, maar voor veel mensen - vrouwen en mannen - ook emotionele problemen met zich mee kan brengen. Het steeds maar weer verwijderen van haar door middel van harsen, epileren, scheren of met ander materiaal, zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing te verwijderen. Stel je nu eens voor...nooit meer scheren of pijnlijk harsen. Permanent ontharen is nu mogelijk geworden. Wij hebben de techniek en de kennis ervoor in huis. Weg dus met de epileerapparaten en pincetten en toch altijd glad en zonder ontsierende haargroei. Een nieuw, revolutionair ontharingssysteem dat zorgt voor definitief ofwel permanent ontharen. Wij doen dat met de relatief jonge IPL techniek. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van zichtbaar hoog-energetisch gepulseerd licht dat direct op de huid wordt gericht zal - vrijwel pijnloos - bijna alle ongewenste lichaamsbeharing definitief verwijderd worden. Permanent ontharen is dus ook nog heel makkelijk, veilig betrouwbaar en bij ons betaalbaar!
De IPL is dus de ideale oplossing voor de behandeling van overbeharing, zowel bij mannen als bij vrouwen. Dus als u last heeft van ontsierende haargroei in uw gezicht of elders op uw lichaam, zoals bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn, benen, rug en schouders (dit laatste vooral bij mannen) dan nodigen wij u uit om verder te lezen.

Wij werken uitsluitend op afspraak, op werkdagen overdag en 's avonds (behalve vrijdagavond) en alleen met contante betalingen.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Ontharingsgids.nl