Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Gerda's Schoonheidsinstituut
  
Adres:Bildtstraat 13
Postcode:8861 SN
Plaats:Harlingen
  
Telefoon:0517-414463
Website:http://www.uwschoonheid.nl

INFORMATIE

De salon is te vinden in de nabijheid van het winkelcentrum van Harlingen.
Op de hoek van één van de oudste straatjes van Harlingen, vindt u het pand, welke dateert uit het jaar 1813. Dit oude herenhuis is compleet verbouwd tot een modern en uiterst deskundig schoonheidsinstituut.

Gerda Hartkamp en haar medewerksters zijn gespecialiseerd in meerdere behandelingen en technieken. Jaarlijks worden er verschillende opleidingen gevolgd en congressen bezocht om zoveel mogelijk up-to-date te blijven met de snelle ontwikkelingen in de schoonheidsbranche en massagetechnieken. Hierdoor bent u bij een bezoek aan ons instituut verzekerd van een deskundige behandeling en advies voor uw huid en eventuele huidproblemen.

Een mooie aanwinst voor de salon is de VIP, een apparaat waarmee u gezicht, borsten en billen kunt liften. De VIP is een geweldige hulp bij cellulitis en afslanken. Na één behandeling ziet u al duidelijk resultaat.

Voor pijn in spieren door houding, operaties of ongevallen kunt u terecht bij onze massagetherapeute. Voor laser-ontharen en laseren van couperose kunt u terecht bij onze huidtherapeute, zij is eens per twee weken aanwezig in het instituut. Marriëtte de Boer is erkend door artsen en ziekenfondsen. Dokter J.Krant bezoekt eens per 6 weken ons instituut voor het inspuiten van fillers in rimpels zoals bijvoorbeeld botox bij een te sterke fronsrimpel. Natuurlijk kunt u ook bij hem terecht voor vragen en adviezen.

Verder is de salon aangesloten bij het overkoepelend orgaan van schoonheidsspecialisten de “ANBOS”, zodat u zeker weet dat u bij een professioneel instituut bent, waar u deskundig geholpen wordt.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Ontharingsgids.nl