Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Ceez Skin Care
  
Adres:Vrijheidslaan 55
Postcode:2321 JR
Plaats:Leiden
  
Telefoon:071 5149988
Website:http://www.ontharen.info

INFORMATIE

Welkom bij de onthaarspecialist. Reeds meer dan 3 miljoen flitsen ervaring!

U wilt een optimaal resultaat! Wegens de vele verschillende methodes voor ontharen, apparaten, kennis en vooral ervaring van de diverse instituten adviseert Ceez Skin Care altijd meerdere instituten te bezoeken. Vraag naar de ervaring en maak een afgewogen keuze.

Het allerbelangrijkste bij de keuze van een goed instituut voor duurzame ontharing is ervaring en een wetenschappelijk bewezen onthaarapparaat. Dan bent u bij Ceez Skin Care aan het juiste adres.

Wij hebben sinds 2002 ervaring met duurzaam ontharen middels het Ellipse IPL systeem en de Palomar Vectus laser. Een systeem dat in samenwerking met vooraanstaande artsen uitgebreid getest is op effectiviteit en veiligheid. De resultaten van deze onderzoeken zijn gepubliceerd in gerespecteerde wetenschappelijke medische tijdschriften. Onze resultaten en ervaringen met dit systeem de afgelopen jaren hebben ons doen besluiten om met een Ellipse I2PL te gaan werken. Echter ontharen wij zoveel dat het interessant werd een Palomar Vectus laser te gaan gebruiken. Deze is volgens ons toch net even effectiever. Dus goed nieuws voor u!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en kijk eens op www.ontharen.info

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Ontharingsgids.nl