Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Skinz beauty & wellness
  
Adres:Burgemeester Sloblaan 34a
Postcode:4231 AC
Plaats:Meerkerk
  
Telefoon:06-53321345
Website:http://www.skinzbeauty.nl

INFORMATIE

Lichtflitstherapie, de verleden tijd voor scheren en epileren. Na een sessie van gemiddeld 6 a 8 behandelingen, bent u voorgoed van die vervelende haargroei verlost.

Skinz beauty & wellness werkt met het unieke ULTRA VPL systeem, dit is een innovatief systeem op het gebied van haarverwijderende behandelingen, zodat wij op de meest veilige, snelle en effectieve manier kunnen behandelen.

Het unieke VPL (Variabel Pulsed Light) systeem produceert een reeks variabele intensieve micropulsen tijdens elke flits. Zo wordt absorptie van warmte vele malen beter gecontroleerd, waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden en alle energie in het haarzakje komt. Een groot voordeel hiervan is dat bijna alle huid- en haartypen succesvol behandeld kunnen worden dan voorheen mogelijk was met traditionele systemen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek, zodat wij samen met u kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van langdurige ontharing d.m.v. flitslichttherapie.

Wij hopen u te ontmoeten! 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Ontharingsgids.nl