Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Yvonne Austin SkinClinic
  
Adres:Rademarkt 2
Postcode:9711CV
Plaats:Groningen
  
Telefoon:0503133888
Website:http://www.skinclinicgroningen.nl / www.yvonneaustin.com

INFORMATIE

 Yvonne Austin SkinClinic is al sinds 1988 gespecialiseerd in alle vormen van definitieve ontharing. Tot 1999 werd elektrische ontharing gebruikt en vanaf 2000 hebben wij daar IPL en Laser aan toegevoegd. Elektrische ontharing is nog steeds een waardevolle toevoeging als er blonde of grijze haren behandeld moeten worden.
Naast de behandeling van overbeharing zijn wij al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in de behandeling van bloedvaten (couperose, rosacea, wijnvlekken, beenaders) dmv KTP laser en IPL, diverse huidproblemen (acné(littekens), pigmentvlekken, grove/onregelmatige huid, uitdroging en hebben wij de meest effectieve behandelingen op het gebied van huidverjonging: micro- en hydrodermabrasie, div (chemische) peelings en injectables (botox en fillers).
Voor plaatselijke non-chirurgische vetreductie kunt u ook bij ons terecht: Ultrashape is pijnloos, effectief en een definitieve oplossing om plaatselijke vetophopingen te verminderen. U kunt ons bellen voor meer informatie over onze behandelingen en/of een afspraak op 050 31 33 888.


 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Ontharingsgids.nl